donderdag 26 mei 2011

Kleine zwaantjes en lekkere ijsjes!!

Dit kon ik jullie echt niet onthouden. Al weken zat ik erop te wachten. Vlak bij ons huis is een grote vijver en ik wist dat er zwanen zaten te broeden. Nu was het zover. Ze zwommen rond...wat lief.  Dus heb ik me samen met Sara in het riet verstopt om ze te fotograveren, wel erg spannend want vader zwaan was erg alert.
Wat een schitterende dieren zijn het toch!!!

En het was weer erg mooi weer, en dan eten we altijd buiten aan de tafel. Een lekker ijsje mag dan natuurlijk niet ontbreken. Ze zaten weer heerlijk te smullen van hun vanille-vla-ijsje!!


Groetjes Veronique

maandag 23 mei 2011

Zomaar even een leuk potje gehaakt!!

Mooi weer en wat zal ik eens gaan haken, nou een leuk potje om mijn haaknaalden in te zetten.
Ik had nog een restje Ztringz over en een jampotje.
Een paar mooie houten kralen eraan en klaar. Vind hem wel schattig geworden zo.



Ook heb ik nog een gehaakt muziekdoosje van nijntje gemaakt voor mijn vriendinnetje.
Misschien komt dit patroon wel in mijn webwinkel, maar daar ga ik eerst eens over mailen met Dick Bruna.
Nou ik ga weer verder haken aan een nieuw patroontje!!





Een hele lieve buurman van onze moestuin gaf me nog een bosje duizendschoon, echte avondvierdaagse-bloemetjes. Staat zo mooi buiten op de tuintafel.



Lieve haakgroetjes Veronique

vrijdag 13 mei 2011

Kuddelz heeft nu ook Ztringz

Hallo allemaal,

Allereerst bedankt voor jullie steun aan pink ribbon, ik heb al aardig wat opgehaald maar er kan natuurlijk altijd wat bij, dus de eend is nog steeds van harte bij jullie aanbevolen.
Na een nogal drukke en emotionele tijd, mijn schoonmoeder is helaas overleden op 66 jarige leeftijd, is het tijd om mijn webwinkel weer uit te breiden.
Dat is gelukt. Vanaf vandaag verkoopt Kuddelz ook Ztringz. Ook zijn er leuke tashengsels verkrijgbaar om je tas helemaal af te maken.
Bij aankoop van een bol Ztringz en een set tashengsels krijg je het patroon van de basis-tas gratis zodat je gelijk aan de slag kan gaan.


Ook is het assortiment muziekdoosjes uitgebreid en zijn er mooie houten kralen en nu ook witte speenclips verkrijgbaar. We zijn ook begonnen met de workshops, lijkt het je leuk stuur me een mailtje.
Ik zou zeggen neem maar eens een kijkje op de webwinkel

Verder heb ik een ontwerp gemaakt voor de Mijn Creatieve Hobby die in augustus uitkomt. Ik mag er nog niet teveel over zeggen, maar het heeft met een nieuwe knuffel te maken.

Dit was weer een blogje van mij.

Lieve haakgroetjes

Veronique