dinsdag 21 augustus 2012

Weer terug van een heerlijke creatieve vakantie...en een heel stout meisje!!Hallo allemaal,

we hebben weer heerlijk genoten op ons eiland Terschelling, het weer was prachtig alleen jammer dat we tijdens het inpakken een hoosbui kregen zodat onze tent drijfnat was...


We zijn vaak naar het strand geweest met de kids, en ook op de camping hebben ze zich heerlijk vermaakt, ik ook hoor, mijn gehaakte sprei is nu al 1 meter bij 2.20 dus ik ben al op de helft...

Ook nog creatief bezig geweest; samen met mijn dochter heb ik een mooie gemozaiekte vlinder gemaakt voor op het graf van oma die vorig jaar op Terschelling is begraven..


Verder zijn we ook nog naar de bloemen pluktuin geweest, hoe leuk is dat....normaal gesproken mag je alleen maar kijken naar die prachtige bloemen en nu mochten we ze nog plukken ook, een grote bos voor maar 3.50 euro !!
Tja..zo'n vakantie vliegt weer voorbij, inmiddels zijn de kids weer naar school, de grootste is nu naar de middelbare...toch wel vreemd hoor, eentje minder aan tafel tussen de middag...

Ook hadden we nog een heel stout meisje in huis, die veel van de make-up doos van haar grote zus houdt, die had ze dus gevonden 's avonds in haar bed en ze is helemaal los gegaan!!!
Het zat werkelijk overal!! 


Ik hoop binnenkort weer een nieuw patroontje te gaan ontwerpen, ik heb er weer zin in!!!

Groetjes Veronique

7 opmerkingen:

 1. Fijn dat je er weer bent, dat jullie het naar jullie zin hebben gehad én dat je zo veel zin hebt om weer te ontwerpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat jullie een goede vakantie hebben gehad!En oooohhhhh dat bed en snoetje!!!:-)...altijd leuk om te zien!!!(op een ander,ha,ha)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet ernaar uit dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad!
  wat een mooie foto`s!!
  groetjes,
  Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er gezellig uit jullie vakantie. Mooie mozaiek hebben jullie gemaakt. Je dochter ziet er prachtig uit met de make-up wees maar blij dat het make-up was die van mij hebben elkaar eens opgemaakt met viltstift ( was niet echt makkelijk weg te krijgen en hele donkere kleuren). Ik ben benieuwd naar je nieuwe ontwerpen.
  gr lisette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je foto's zien er heerlijk uit!!! Dat was wel genieten zeg...

  Nu weer in het ritme komen...valt niet mee.

  Ben benieuwd naar je nieuwe creaties!

  Fijne dag, Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een super vakantie. Schitterende foto's. Heerlijk meis!

  Tja en langzaam aan mogen we allemaal weer terug naar de gewone orde van de dag.
  Leuk is anders hihihi maar wat moet dat moet.
  Ben benieuwd naar je creaties!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. owwww wat een stoute snoet!! GEWELDIG!
  leuke foto's vero!
  liefs je zusje

  BeantwoordenVerwijderen