vrijdag 22 juli 2011

Bramenjam...tuinfoto's en groot verdriet...

Hallo Allemaal,

Heerlijke grote bramen groeien er in onze tuin...dus grote pan..jampotjes...geleisuiker en aan de slag, we kunnen van alle jam die ik altijd maak wel een jaar eten en de buren ook!!
Straks nog een paar potten frambozenjam maken mmmmmm

Ondertussen groeit en bloeit er van alles in onze tuin, de druiven doen het zelfs heel goed, dus even rondje met mijn fototoestel gedaan...

Ook hebben we groot verdriet, de lieve kleine zwaantjes waarover ik geschreven heb... vader zwaan en een kleintje zijn doodgemarteld...nek gebroken... hoe kunnen ze..ik kan er wel om huilen...Net nog even met de kindjes brood wezen brengen aan mama zwaan en haar nu nog 5 jongen...
Hopelijk kunnen ze de dader(s) oppakken...wat laf!!!

Groetjes Veronique

5 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige foto's weer!
  Ennuh... ik kom je overheerlijke jam ook weer proeven hoor!

  Wat vreselijk zeg van die zwanen... Je snapt niet, dat ze dat kunnen en zelfs in hun hoofd kijgen... Verschrikkelijk!!!

  Liefs Tamara.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zielig van die zwanen. Ik hoop dat ze die jongens pakken! Maar ik denk wel dat ze dan met een milde boete vanaf komen. De Nederlandse wet loopt erg achter op het gebied van dierenleed. Ik hoop dat er in de toekomst strenger gestraft mag worden.

  Groetjes, Kim
  http://trendykim.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Via via kom ik bij jou terecht en wat ik zie vind ik erg leuk, alhoewel, dit laatste berichtje natuurlijk ook erg triest is.
  Je doet ook goed werk voor Pink Ribbon, zie ik. Zal straks nog even verder op je website kijken.
  Ik heb me als volger aangemeld, omdat ik al je leuke creaties wil blijven zien. Fijne zondag verder, groetjes Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou zeg, wat vreselijk, van die zwaan !! Echt niet normaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Misschien niet zo'n goed moment met deze trieste gebeurtenis van de zwaan, maar ik volg je al een tijdje op verschillende hyvessite's en ontdek nu je Blog. Wat een onwijs superrrr leuke creaties maak jij zeg, echt toppie. Ik ga je zeker volgen vanaf nu. Als je het leuk vind kun je ook eens een kijkje nemen op mijn haakblog http://het-haakdraadje.blogspot.com Hij is recent dus echt veel staat er nog niet op, maar hij zal spoedig volstaan met allerlei leuke haaksels.

  groetjes monique

  BeantwoordenVerwijderen