woensdag 11 januari 2012

Toch een beetje lente in huis...

De kerstboom is het huis weer uit en dan vind ik het altijd zo kaal...dus naar op naar de Groenrijk  voor wat leuke lentebloemetjes, deze mooie narcisjes kon ik niet laten staan al staan ze helaas inmiddels wel buiten. Ze roken zo sterk dat ik er hoofdpijn van kreeg.Ook had ik nog een hele grote vaas gehaakt met ztringz waar ik een bos lieve zachte wilgenkatjes in heb gezet, de kinderen dachten dat ze nep waren, zulke zachte takken hadden ze nog nooit gezien..Van Sinterklaas had ik een hele stapel magnolia afdrukjes gekregen waar ik echt superblij mee ben en dit kaartje is voor een lieve vriendin van mij die gisteren een kleine meid heeft gekregen!!
Ik vind hem aardig gelukt.En let op allemaal binnenkort is er weer een give-away op mijn blog, want mijn 1000e bestelling is er bijna...

Groetjes Veronique

3 opmerkingen:

 1. Die narcissen zien er zeker lente-achtig uit! Wel heel jammer dat ze buiten moeten staan, maar jouw gezondheid gaat toch echt voor (daarom koop ik nooit hyacinten) Die takken zijn ook mooi. Ik had van de week een bosje kersenbloesemtakken in mijn handen, maar vond dat toch niet kloppen en heb ze dus maar in de winkel gelaten.

  Jeetje, al 1000 bestellingen????? Dat zijn er wel heel erg veel! Goed zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oja, vergeet ik nog te zeggen wat ik van je kaartje vind: wat schattig! Mooie combinatie met het achtergrondpapier. Heb je het meisje zelf ingekleurd?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Narcissen zijn beslist ook één van mijn lievelingsvoorjaarsbloemen, bij ons staan er verscheidene in de tuin, wel jammer dat je er hoofdpijn van kreeg,
  Wat een allerschattigst kaartje, het is schitterend.
  En proficiat met je bijna 1000ste bestelling

  BeantwoordenVerwijderen