dinsdag 17 juli 2012

Vakantie!!!

Hallo allemaal, de vakantietijd is weer aangebroken.
Onze kids zijn al weer bijna 3 weken vrij en het is weer bijna tijd om er lekker tussen uit te gaan.

Ik heb nog een paar leuke kussens gehaakt met Ztringz voor in de tuin, ze zijn mooi lavendel paars geworden ( alleen komt de kleur niet zo mooi uit op de foto). We hebben net onze tuin opnieuw aangelegd en alle bloemen zijn wit en paars dus ze passen straks mooi op mijn houten tuinbank.
Het patroon van de kussens vind je hier


Ook ben ik begonnen aan een nieuw project. Ik wilde al heel lang een mooie sprei haken voor op ons bed en daar ben ik nu aan begonnen. Ik haak hem met phildar partner 6 in 5 verschillende kleuren in het granny-stripe patroon.
Ben benieuwd hoe ver ik er mee ga komen.
Hier vast een fotootje van het begin wat ik er mee gemaakt heb, ik zal na de vakantie schrijven hoe ver hij af gekomen is!!


We vertrekken zaterdag naar ons geliefde eiland voor 2 weken, lekker kamperen met onze 4 kinderen en de hond gaat natuurlijk ook weer mee!! Het mooie weer heb ik besteld, dus dat komt goed!!


De webwinkel blijft gewoon open, bestelde patronen kunnen wel gewoon verzonden worden tussen 21 juli en 6 augustus, de overige artikelen zijn natuurlijk wel te bestellen alleen worden ze pas na 6 augustus verzonden.

Allemaal een hele fijne vakantie gewenst!!

Groetjes Veronique


2 opmerkingen:

 1. Dat wordt een mooi sprei in die kleurtjes. Ook je kussens zijn leuk, al zie ik er geen paars in, maar grijs; dat rot weer ook!
  Heel fijne vakantie, de vooruitzichten zijn gunstig, dus lekker veel genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wens je een hele fijne vakantie en ik vind de kussens geweldig!!
  lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen