donderdag 20 december 2012

Hele fijne feestdagen allemaal!!!

Hallo Allemaal
 
Bij deze willen we jullie hele fijne en gezegende kerstdagen en een spetterend 2013 wensen!!
 
Even een paar leuke creatieve fotootjes!!
Mijn oudste dochter is samen met haar vriendin kerstballetjes aan het maken van babybel kaasjes voor haar traktatie op school en die moeten natuurlijk in een boom hangen...
 
 
 
Onze kerstboom en ik wilde vorig jaar al een kerststal haken, ik ben er in november aan begonnen en ik had niet gedacht dat hij af zou komen maar het is toch gelukt..ik ben er zo blij mee!!
 
Ook nog een mega grote kerstster gehaakt van mijn eigen patroon , gemaak van ribbon xl en er zit een leuk kerst muziekdoosje in...
 
Onze kleine meid had vanmorgen kerstontbijt op school en wilde iedereen haar mooie kerstjurk even showen!!! Is het geen dotje!!
 
Fijne dagen allemaal
Groetjes Veronique

3 opmerkingen:

 1. Een prachtig kerstmeisje een leuke vrolijke geverfde kerstboom en een mooie kerststal Geniet van de kerst en elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn dochter vindt die kaasjes ook zo heel erg lekker. Jammergenoeg is ze in mei jarig dus om dan nog met een kerstboom aan te komen hahaha. Maar je brengt me wel op een idee!! Oh wat een prachtige kersjurk zeg, het is echt een snoesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veronique, wat een prachtige dochter, een mooie boom met kerstkaasjes en een super mooie kerststal. Heb je de stal ook zelf gemaakt? Ziet er mooi en heel gezellig uit!
  Ik wens je, samen met je gezin hele fijne en gezegende kerstdagen toe en een gezond 2013.
  Liefs,
  Corien.

  BeantwoordenVerwijderen