zaterdag 8 juni 2013

Nieuws!!

Hallo allemaal,

We hebben bijzonder nieuws voor jullie.
Samen met mijn man en kinderen gaan we een gezinshuis starten voor kinderen met een beperking.
Hierdoor kunnen we niet meer doorgaan met de verkoop van materialen in de webwinkel.
Wel blijven alle patronen van Kuddelz natuurlijk gewoon te koop in de webwinkel.
Alle materialen zullen vanaf 17 juni verkrijgbaar zijn bij mijn goede vriendin Tamara van http://www.matawisfavorites.nl  met natuurlijk dezelfde goede service.
Jullie kunnen nog materialen bij Kuddelz bestellen tot 10 juni.
Aan de ene kant vinden we het natuurlijk jammer dat we de webwinkel moeten beperken tot alleen patronen, aan de andere kant hebben we erg veel zin in deze nieuwe uitdaging.

Groetjes, VeroniqueHallo allemaal,

Ik ben Tamara van Matawi’s Favorites (ook wel bekend van Matawi’s Crea’s) en ben al vele jaren dikke vriendinnen met Veronique. Hierdoor weet ik hoe belangrijk dit allemaal voor Veronique en haar gezin is en ben heel blij voor ze, dat ze eindelijk hun droom waar kunnen gaan maken!!!

Ook ben ik erg blij de verkoop van materialen over te kunnen nemen van Veronique.
Tot nu toe heb ik mij beperkt tot de materialen, die nodig zijn bij mijn patronen.
Dit is een mooie aanvulling op het al bestaande assortiment.
Vanaf 17 juni kunnen jullie bij mij in de webwinkel terecht voor de materialen van Kuddelz.
Neem gerust al eens een kijkje, want er is nog meer leuks te vinden;www.matawisfavorites.nl.
Ik hoop jullie te ontmoeten in mijn webwinkel en dat jullie met veel plezier zullen blijven shoppen!
Ter ere van de overname zal er bij bestellingen van materialen, boven de 15 euro ( alleen bij brievenbus/pakketpost), een leuke attentie zijn. Dit geldt vanaf 17 juni tot en met 30 juni.

Tot ziens bij Matawi’s Favorites!

Groetjes Tamara.

3 opmerkingen:

 1. Veronique, succes met je nieuwe uitdaging!
  Tamara, ook veel succes met de uitbreiding van je winkel!

  Jullie zijn beiden een grote inspiratie voor mij.

  Fijn weekend!
  Liefs.
  Renske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo allemaal, ik ben opgelicht door zoveel bedrijven die beweerden echte geldschieters te zijn, maar al mijn inspanningen zijn tevergeefs geweest, ik ben meer dan 3500 euro kwijtgeraakt aan nep-geldschieters die beweren te zijn wat ze niet zijn. Totdat mijn vriend me voorstelde aan de juiste geldschieter waarmee ik contact opnam en ik met succes een lening van hen kreeg in slechts 48 uur, zou ik iedereen die op zoek is naar een lening zonder angst aanraden om contact met hen op te nemen via e-mail: lapofunding960@gmail.com
  Whatsapp +447868753778

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had nooit gedacht dat ik ooit weer van mijn herpes zou genezen, ik heb sinds juli vorig jaar herpes, tot ik op een dag op internet op zoek ga naar iemand die een getuigenis aflegt over hoe Dr. Ogala hem helpt zijn herpes te genezen met zijn natuurlijke kruidengeneeskunde, ik was zo verrast toen ik de getuigenis zag, en ik moet ook contact opnemen met de kruidendokter (Dr Ogala) via zijn e-mail die de dame aanraadde aan iedereen die ook hulp nodig zou kunnen hebben. Ik ben deze man van harte dankbaar omdat hij mijn gezondheid heeft hersteld en mij weer een gelukkig mens heeft gemaakt. Iedereen die mogelijk met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd, dient vriendelijk contact op te nemen met Dr Ogala via e-mail: ogalasolutiontemple@gmail.com of WhatsApp +2349123794867

  BeantwoordenVerwijderen